موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود
سرخط خبرها

ساعت بازی پورتو و لیورپول| نقشه طارمی برای شکار لک لک ها!

  • کد خبر: ۸۲۰۶۷
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۲
ساعت بازی پورتو و لیورپول| نقشه طارمی برای شکار لک لک ها!
هفته دوم لیگ قهرمانان اروپا با بازی تیم‌های پورتو و لیورپول شروع خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، هفته دوم رقابت‌های فوتبال لیگ قهرمانان اروپا در مرحله گروهی، امشب با برگزاری ۸ مسابقه در گروه‌های مختلف شروع می‌شود. در بازی‌های مهم این هفته، تیم‌های لیورپول و پورتو و همچنین پاری سن ژرمن و منچسترسیتی از ساعت ۲۳:۳۰ به مصاف هم خواهند رفت. دیگر بازی حساس امشب را ۲ تیم میلان و اتلتیکو مادرید در ورزشگاه سن سیرو برگزار می‌کنند؛ اما اوج بازی‌های امشب برای هواداران ایرانی، جدال جذاب تیم‌های لیورپول و پورتو خواهد بود، جایی که تمام امید کونسیسائو و هواداران آبی و سفید پوش تیم پرتغالی به ساق‌های مهدی طارمی دوخته شده است. طارمی که هفته گذشته دروازه اتلتیکو مادرید را باز کرده بود، با نامهربانی داور و تصمیم کاملا اشتباه او گلش را پرپرشده دید و حالا تلاش می‌کند تا بار دیگر دروازه یکی از غول‌های اروپایی را باز کند.

لیورپول قربانی جدید طارمی؟

مهاجم ملی پوش فوتبال کشورمان در فصول اخیر نشان داده راه دروازه بزرگان اروپا را به خوبی بلد است. چلسی، یوونتوس و حتی اتلتیکو مادرید زهر تیزهوشی و گل زنی طارمی را پیش‌تر چشیده اند و حالا یورگن کلوپ به راه‌های مهار این ستاره ایرانی فکر خواهد کرد. مهدی طارمی مطمئنا امشب کار سختی برابر فن دایک و عناصر دفاعی لیورپول خواهد داشت، اما جوان بوشهری فوتبال ایران به خوبی نشان داده است که می‌تواند از موقعیت‌های عادی هم یک گل برای تیمش بسازد؛ مثل گل اول طارمی به یوونتوس در لیگ قهرمانان فصل گذشته که با یک تکل روی پای دروازه بان تورینی‌ها همراه شد یا قیچی فوق العاده او در بازی مقابل چلسی که می‌تواند یکی از نامزد‌های جایزه پوشکاش باشد.

طارمی قاتل لیورپول!

رسانه‌های مختلف جهان هم به بازی امشب ۲ تیم و تقابل طارمی با ستاره‌های لیورپول واکنش نشان داده اند. سایت kompasiana اندونزی در گزارشی به تأثیر مهاجم تیم ملی فوتبال ایران در دیدار ا مشب پرداخت و نوشت: طارمی، افتخار کشور ایران، می‌تواند همه را شگفت زده کند و باعث شود تا لیورپول در این بازی نابود شود. این سایت اضافه کرد: مهدی طارمی در ۴۱ بازی برای پورتو، ۲۰ گل به ثمر رسانده است و در کنار ستاره کلمبیایی تیم به نام «لوئیز دیاز» زوجی عالی را ساخته اند. طارمی آماده است که مقابل لیورپول نیز عملکرد خوبی از خود نشان دهد.

چشم کاراسف به طارمی

سرگئی کاراسف، داور مطرح اهل روسیه، بازی حساس پورتو- لیورپول را قضاوت خواهد کرد. یاران طارمی در یکی از بحث برانگیزترین بازی‌های هفته اول مقابل اتلتیکو به تساوی رسیدند که این بازی انتقاد‌های زیادی را به تیم داوری برانگیخت؛ تیمی که گل سالم مهدی طارمی را نادیده گرفت. حالا تیم داوری روسی به سرپرستی سرگئی کاراسف برای دیدار دور دوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان انتخاب شده است و احتمالا کار سختی در بازی این ۲ تیم قدرتمند خواهد داشت. ایگور دمشکو و ماکسیم گاوریلین، کمک‌های کاراسف هستند و ولادیمیر مسکالف به عنوان داور ذخیره انتخاب شده است.

«تیاگو» و «کیتا»، غایبان احتمالی لیورپول

یورگن کلوپ، سرمربی لیورپول، درباره آخرین وضعیت مصدومان تیمش برای بازی امشب گفت: وضعیت تیاگو آلکانتارا ۱۰۰ درصد مشخص نیست و او مشکل عضلانی از ناحیه ساق پا دارد. شاید پس از وقفه بازی‌های ملی مهیای بازی  شود و نمی‌دانم زودتر از این شانس بازگشت دارد یا خیر. نبی کیتا، ولی مشکلش جدی نیست. او پیش فصل خوبی داشت و در بازی‌های ابتدایی هم دقایق زیادی بازی کرد و متأسفانه این مصدومیت خبر خوبی برای او و ما نبود. شاید بازی با پورتو را هم از دست بدهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->